What i've watched recently..

10:12:00 π.μ.

 

                Σήμερα θα σας πω για κάποιες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που είδα τελευταία:




Η εμιλυ στο Παρίσι

Ανάλαφρη σειρά που διαδραματίζεται στο Παρίσι και μας λέει την ιστορία της Εμιλυ μιας κοπέλας που όχι μόνο δεν έχει πάει διακοπές στο Παρίσι, αλλά έχει πάει να δουλέψει εκεί χωρίς να γνωρίζει καν την γλωσσά. Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Lilly Collins περιττό να πω ότι θέλω να υπάρξει και δεύτερη σεζόν.



Μαγικά φίλτρα

Sandra Bullock, Nicole Kidman, δυο αδελφές εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, με ένα χάρισμα και μια κατάρα πάνω από το κεφάλι τους.  Μπορούν έχοντας αυτό το χάρισμα, να κάνουν μαγεία. Η κατάρα βεβαία αυτού το μαγευτικού κατά τα αλλά χαρίσματος, είναι ότι είναι αναγκασμένες να μείνουν για πάντα μόνες, μιας και όσοι ερωτεύονται, ξαφνικά πεθαίνουν. Ταινία του 1998, μέσα στο spirit του Halloween



American Murder: The family next door

Ίσως να μην έπρεπε να το βάλω αυτό στην ανάρτηση, ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ δεν είναι καθόλου φαντασία, είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα. Δεν θέλω καθόλου και ούτε καν θα γράψω την άποψη μου γι αυτό. Θα πω απλά ότι είναι ένα από αυτά που παρακολούθησα και τίποτε άλλο. Αν κάποιος έχει το στομάχι να δει κάτι τέτοιο ας το παρακολουθήσει με δική του ευθύνη. Γενικώς δεν είναι κάτι που θα πρότεινα να δείτε.



Autumn in New York

Ένας 48 ιδιοκτήτης εστιατόριου,  ερωτεύεται μια 22 χρονη γεμάτη ενθουσιασμό νεαρή κοπέλα, Στο πρόσωπο της ο Will ο πρωταγωνιστής της ταινίας ανακαλύπτει για πρώτη φορά τον ερώτα. Υπέροχη , φωτογραφία, σκηνοθεσία και δυο υπέροχοι κατά τα αλλά πρωταγωνιστές μας δείχνουν τον ερώτα, τις αναστολές, τις διαφορές  σε μια ιστορία που ίσως, να μην κραταει όσο θα θέλαμε.


🎃

 

You Might Also Like

0 σχόλια

Από το Blogger.

Followers