How to wake up @ 5am

3:00:00 μ.μ.

                                                                 On The 3th Day of 🎄
Κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει νωρίς το πρωί!
ΚΑΝΕΙΣ - ΚΑΝΕΙΣ - ΚΑΝΕΙΣ.

  • Νιώθεις μονίμως ότι δεν προλαβαίνεις; (Εγώ) 
  • Νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που θα ήθελες για να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου; (Εγώ)
Ξυπνάς το πρωί και κυνηγάς όλα αυτά που θες (με προγραμματισμό) ή κοιμάσαι σαν μωρό και τα αφήνεις όλα για αργότερα; 
(Μα γιατί να χαραμίσω ένα καλό ύπνο; snooze)

Πως θα καταφέρεις να ξυπνάς νωρίς;


1.     Ωπα! Πριν μου επιτεθείς , κάνεις δεν σου είπε να κοιμηθείς λιγότερο, άπλα πηγαίνοντας για ύπνο λίγο νωρίτερα από ότι συνήθως θα πάρεις όσες ώρες χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς.
2.     Μην έχεις το τηλέφωνο σου στο χέρι όλη την ώρα ή σε παίρνει ο ύπνος με αυτό.
Αυτό είναι κάτι με το οποίο και εγώ δυσκολευόμουν αρχικά .Εάν έχεις την δυνατότητα να το βάλεις σε άλλο δωμάτιο ακόμα καλύτερα, αλλιώς όσο πιο μακριά γίνεται, ρυθμίζοντας πρώτα το ξυπνητήρι για να σηκωθείς και να το κλείσεις.
Master Of The Snooze Button

Όταν ξυπνάς στις 5 το πρωί και θες να σπάσεις τα πάντα γύρω σου, μέτρα αντίστροφα 5, 4,3,2,1
 Γιατί ; Γιατί θέλουμε ακριβώς 5 δευτερόλεπτα για να σκεφτούμε ότι για να κάνω αυτό που θέλω και να επιτύχω τον στόχο μου πρέπει να κάνω βήματα μπροστά.. Όποτε σβέλτα....

Θα πω το κλασσικό τετριμμένο άλλα όλα αυτά τα άπλα πραγματάκια που κάνουμε για τον εαυτό μας είναι τρόπος για να μας φροντίσουμε να νιώσουμε καλά, να ξε -αγχωθούμε από όλα όσα μας τρελαίνουν μέσα στην μέρα , να έχουμε κάποια λεπτά για τον εαυτό μας ολοδικα μας και φυσικά να μας ξυπνήσουν. 
Όπως ένα ντους για τους (πιο τολμηρούς) , πλύσιμο προσώπου , για εμάς τους υπολοίπους skin care ect.
Καφές Πραγματικά Ο Καφές

Μην το παλεύεις αλήθεια εάν έχεις το χρόνο να πιεις από το το παραδεισένιο υγρό πραγματικά κάντο 
Εάν δεν είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που για να ανοίξει το μάτι τους, δεν χρειάζονται καφέ, Να σαι καλά! (Who are you really?, συστήσου στα σχόλια)

Εγώ από την άλλη επειδή δεν προλαβαίνω να πιω καφέ, πίνω καφέ στο γραφείο.


Όταν ξυπνάς 5 η ώρα το πρωί, με την πρόθεση να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, για ένα φλιτζάνι καφέ με ηρεμία, διαλογισμό, to do list, μακιγιάζ , μαλλιά ότι και αν είναι αυτό, αυτό που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις είναι να κάνεις όλα όσα οι άλλοι περιμένουν από σένα , να απαντάς σε μηνύματα , email, ακομη και να χαζολογάς στα social με το που ανοίγει το μάτι σου, είναι χάσιμο χρόνου για όσα πραγματικά θέλεις.

Γράψε Αυτά που σκάφτεσαι

Ναι ναι καλά διαβάζεις, γράψε αυτά που σκεφτεσαι και νιώθεις, τώρα θα μου πεις, είσαι με τα καλά σου; 5 η ώρα το πρωί μόνο να γράψω δεν θέλω.
Γράφοντας αυτά που θέλουμε και επιθυμούμε ή έχουμε ως στόχο μας κάνει πιο παραγωγικούς  μέσα στην μέρα και πιο αισιόδοξους ότι είμαστε ένα βήμα κοντά στο στόχο μας.

Πρέπει να ξέρεις γιατί το κάνεις, πρέπει να γνωρίζεις γιατί θέλεις να σηκωθείς τόσο πρωί, και να έχεις έναν καλό λόγο γι αυτό.

Εγώ ας πούμε αισθάνομαι όμορφα ξέροντας ότι έχω χρόνο μπροστά μου για όσα πραγματικά θέλω να κάνω για να αισθανθώ καλά. Άλλοι άνθρωποι ίσως χρειάζονται κάτι περισσότερο από αυτό.
Μπορεί να δουλεύεις πάνω σε κάτι, που ίσως μια μέρα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι που αγαπάς, ή το hobby σου που τόσο αγαπάς αλλά δεν έχεις τόσο χρόνο στην διάθεση σου γι αυτό.
Πρέπει να ξέρεις γιατί το κάνεις, για να μην ανησυχείς για το πως αισθάνεσαι επειδή δεν είσαι στο κρεβάτι αυτή τη δεδομένη στιγμή, 

Κοιμάμαι τα σαββατοκύριακα το υπόσχομαι
Αν είχες λίγο παραπάνω χρόνο τι είναι αυτό  που θα ήθελες να κάνεις;


You Might Also Like

0 σχόλια

Από το Blogger.

Followers