Every Breath - Nicholas Sparks

3:00:00 μ.μ.


On the 8th Day of 🎄 


Τηρώντας τις παραδόσεις του ρομαντισμού,  ο νούμερο 1 της κατηγορίας, Nicholas Sparks  επιστρέφει με μια ιστορία για μια τυχαία συνάντηση που γίνεται θεμέλιος λίθος για δυο εντελώς διαφορετικά άτομα υπερβαίνοντας τις δεκαετίες , τις ηπείρους , και την ίσως γλυκόπικρη λειτουργιά της μοίρας.

Η Hope Anderson φαινομενικά έχει βάλει την ζωή της σε τάξη, στα 36 της, έχει δεσμό με ένα ορθοπεδικό χειρουργό για 6 χρόνια. Χωρίς σχεδία για γάμο  και με τον πατερά της να έχει πρόσφατα διαγνωστεί με ALS, αποφασίζει να πάει για μια εβδομάδα στο εξοχικό της οικογενείας στο Sunset Beach της Βόρειας Καρολίνας για να ετοιμάσει το σπίτι προς πώληση και να σκεφτεί και το μέλλον της.
Ο True Walls δεν έχει επισκεφτεί ποτέ την Βόρεια Καρολίνα,  αλλά καλείται στο Sunset Beach λαμβάνοντας μια επιστολή από έναν άνθρωπο που ισχυρίζεται πως είναι ο πατέρας του. Ένας οδηγός σαφάρι, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζιμπάμπουε, Ο True ελπίζει να ξεδιπλώσει κάποια από τα μυστήρια που περιβάλλουν την αδικοχαμένη του μητέρα και να ανακτήσει αναμνήσεις που χάθηκαν με τον θάνατο της.  Όσο αυτοί οι δυο ξένοι διασχίζουν τα δικά τους προσωπικά μονοπάτια , η μοίρα θα τους φέρει κοντά  όσο και θα τους χωρίσει, θα μοιραστούν συναισθήματα που θα τους φέρουν εναντία σε επιλογές που χρεώνονται με γνώμονα το οικογενειακό καθήκον  ενάντια στην προσωπική ευτυχία με καταστροφικούς τρόπους.
Φωτογραφίζοντας την ζωή, την διαρκή ελπίδα, το Every Breath εξερευνά όλες τις όψεις της αγάπης   που διακηρύσσουν την βαθύτατη πίστη μας - και ρωτά την ερώτηση: Πόσο καιρό μπορεί να επιβιώσει ένα όνειρο;

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Τα ονόματα Hope και True δεν πρεπει να τα έβαλε τυχαία ο συγγραφέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωριζω... Παντως στην εισαγωγη του βιβλιου λεει οτι πηγε ο ιδιος στην Αφρικη και Βρηκε τον Τru και του διηγηθηκε την ιστορια και με την αδεια του εγινε βιβλιο το συγκεκριμενο box υπαρχει λεει εκει και ειναι πλεον για τους τουριστες να βαζουν δικα τους γραμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Followers