My Favorite Xmas Movies

3:00:00 μ.μ.

On The 4th Day of 🎄

Είπα να σας μιλήσω σήμερα για τις αγαπημένες μου χριστουγεννιάτικες ταινίες που είναι και υπέροχες για χουχούλιασμα αυτές τις μέρες.
  1. The Polar Express

Ένα νεαρό αγόρι, μεγαλώνοντας αρχίζει να μην πιστεύει στον Άγιο Βασίλη.
Τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων, δέχεται επίσκεψη από το Polar Express, το οποίο έχει σκοπό να τον οδηγήσει στο Βόρειο Πόλο και να συναντήσει από κοντά τον Άγιο.
2. Α Christmas Carol

H ιστορία του Charles Dickens μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη απο τον Robert Zemeckis τα πνεύματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος επισκέπτονται τον Scrooge και βλέπουμε τι ακριβώς συμβαίνει ή και θα συμβεί οταν κάποιος σε ολα διαλέγει την δουλεία και οχι την αγάπη..

3. Love Actually


Πέντε εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, μιας γιορτής που πλημμυρίζει από αγάπη.
Μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να βρει την πραγματική του αγάπη; Κι αν τη βρει, πως μπορεί να την κερδίσει;

Μια ιστορία διαφορετικών ανθρώπων που τους ενώνει κάτι κοινό. Η λαχτάρα ν’ αγαπήσουν και ν’ αγαπηθούν.

4.Νew Years Eve


Iστορίες ζευγαριών και ελεύθερων ανθρώπων καθώς περιμένουν την πιο συναρπαστική βραδιά της χρονιας.. Λατρεύω το καστ της συγκεκριμένης ταινίας...

5.Νightmare Before Christmas


Ο Jack Skellington είναι ο Βασιλιάς του Halloween, όπου αυτός και οι υπόλοιποι κάτοικοι, όλο το χρόνο προετοιμάζονται για την ετήσια γιορτή του Halloween. Η δουλειά του επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και κοντεύει να γίνει ρουτίνα, γι`αυτό ο Jack νιώθει μια έντονη ανάγκη για ανανέωση.
Όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο χωριό του Αϊ Βασίλη, θα έρθει για πρώτη φορά με το κλίμα των Χριστουγέννων το οποίο θα προσπαθήσει να μεταφέρει στη γιορτή του Halloween. Οι συμπολίτες του όμως δεν θα ενθουσιαστούν με αυτή την ιδέα.
Στην ίδια θέση στην καρδία μου μαζί με τον Ψαλιδοχερη που θα δούμε παρακάτω, δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω αυτές τις δυο..

6.The Holiday

Δύο όμορφες γυναίκες με τα αισθηματικά τους να βρίσκονται σε τέλμα αποφασίζουν πως η διαφυγή είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Αγνωστες μεταξύ τους, η ανάγκη για απόδραση τις φέρνει να ανταλλάξουν μέσω διαδικτύου τα σπίτια τους για τις δύο βδομάδες των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Έτσι η Iris (Kate Winslet) αφήνει τη χιονισμένη Αγγλία και η Amanda (Cameron Diaz) το κοσμοπολίτικο Λος Αντζελες. Η διαφορετική ζωή που καλούνται να δοκιμάσουν αρχικά τις αναζωογονεί ενώ ο δρόμος του έρωτα κάθε άλλο παρά κλειστός είναι, μιας και η Amanda γνωρίζει τον γοητευτικό αδερφό της Iris, Graham (Jude Law), ενώ η δεύτερη έναν μουσικό (Jack Black) που εργάζεται για τη κινηματογραφική βιομηχανία του Hollywood.
7. While you were sleeping 


Μια υπάλληλος στο μετρό ισχυρίζεται ότι είναι η αρραβωνιαστικιά ενός γιάπη, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα. Ομως τα πράγματα περιπλέκονται όταν ερωτεύεται τον αδελφό του ασθενή.

8. Edward scissorhands 


Ένας εφευρέτης ζει σε ένα κάστρο μαζί με το σημαντικότερο δημιούργημά του, τον Edward. Δεν τον έχει τελειοποιήσει ακόμη κι έτσι ο Edward, αντί για χέρια έχει κοφτερά ψαλίδια.
Όταν ο εφευρέτης πεθάνει ξαφνικά, ο Edward θα μείνει ημιτελής και μόνος, μέχρι τη μέρα που μια πλασιέ καλλυντικών θα τον βρει στο κάστρο.
Η καλή κυρία προθυμοποιείται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, γεγονός που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της μικρής πόλης

Ποιες ειναι οι δικές αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες; 


You Might Also Like

1 σχόλια

Από το Blogger.

Followers