Κεικ Λεμονιου
11:24:00 π.μ.
Σε αυτο το σπίτι εγω, δεν μπορω να παρω ποτε μια ολοκληρωμενη φωτογραφια οποτε θα πρεπει να με συγχωρεσετε γιατι τρωνε , πριν προλαβει να κρυωσει/ ξεφορμαριστει και εγω με την σειρα μου να προλαβω να παρω φωτογραφια.
Υλικα
300 γρ. sukrin gold 1:1 ή κανονικη κρυσταλλικη ζαχαρη
1 συσκευασια βιταμ απο το οποιο κραταμε λιγο στην ακρη
4 αυγα
1 ποτηρι γαλα
λιγο αλατι
ξυσμα απο 1 λεμονι
300 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
1 κσ μπεικιν παουντερ
Εκτελεση
Χτυπαμε με το μιξερ, την ζαχαρη με το βουτηρο μεχρι να λιωσει καλα η ζαχαρη, ριχνουμε ενα - ενα τα αυγα μεχρι να ενσωματωθουν πολυ καλα στο μειγμα. Ριχνουμε το αλατι και το ξυσμα απο το λεμονι, Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Ριχνουμε σιγα - σιγα εναλλαξ αλευρι και γαλα και ανακατευουμε απαλα. Βουτηρωνουμε μια φορμα για κεικ και μεταφερουμε το μειγμα. Ψηνουμε στους 170 βαθμους, για 40 λεπτα και απολαμβανουμε.
0 σχόλια