Mπισκοτα με σοκολατα και φραουλα

11:04:00 π.μ.



Υλικά
1,5 φλιτζάνι ζάχαρη κρυσταλλική
1 φλιτζάνι ζάχαρη μαύρη
1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200γρ. γιαούρτι με γεύση φράουλα
2 βανιλίνες
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του/ 1 φλιτζανι βρωμη περασμενο στο μουλτι
1 πρέζα αλάτι
1 κσ κακαο

Ρίχνω στο μίξερ το βούτυρο και τα 2 είδη ζάχαρης και τα χτυπαω σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνουν ένα κρεμώδες μείγμα. Προσθέτω το γιαούρτι, τη βανιλίνη και το αλάτι και συνεχίζω το χτύπημα για λίγο ακόμα.
2. Σταματαω το μίξερ και ρίχνω σιγά-σιγά το αλεύρι (εχω ριξει και την βρωμη μαζι) Ανακατεύω με ένα κουτάλι μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Τέλος περνω ενα κομματι απο τη ζυμη στο οποιο θα ανακατεψω το κακαο , ανακατευω και το προσθετω στο υπολοιπο μειγμα και μετα ανακατευω απαλα αλλη μια φορα.
3. Στρώνω ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα και με ένα κουτάλι μοιράζω το μείγμα στο ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ των μπισκότων. Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για περίπου 15 λεπτά τα αφήνω να κρυώσουν εντελώς και σερβίρω.
 Τα κουπατ για τα μπισκοτα ειναι απο τα Jumbo 
Τιπ : * Αν δειτε οτι σκληραινει πολυ το μειγμα προσθεστε λιγο γαλα , περιπου 2 κσ και ανακατεψτε.
**  μπορει να γινει και με γιαουρτι και φρεσκες φραουλες
** μπορειτε στο μειγμα αντι για κακαο να βαλετε σταγονες σοκολατας. 

You Might Also Like

0 σχόλια

Από το Blogger.

Followers