Αγαπημενες σειρες Part 1

6:03:00 μ.μ.

Hello
Ας μιλήσουμε λίγο για τις αγαπημένες μου σειρές που παρακολουθώ καθώς και 3 νέες σειρές που μόλις άρχισα να βλέπω και φαίνονται πολλά υποσχόμενες. Για να δούμε :


1) The Strain
Σειρά του  Guillermo del Toro, (horror) με βαμπίρ  η όποια ουσιαστικά δεν σου δείχνει πολλά στο τρέιλερ – παρά μιλάμε για μια επιδημία, αυτό  μέχρι να δεις το πρώτο επεισόδιο που σε βάζει στο κλήμα αμέσως  δείχνοντας σου,  ένα αεροπλάνο που αμέσως μετά την προσγείωσή του στον εθνικό αερολιμένα της Νέας Υόρκης, John F. Kennedy, ακινητοποιείται, με τα παράθυρα κλειστά και τη θερμοκρασία του ανέλπιστα χαμηλή. Αμέσως κινητοποιούνται οι αρμόδιες αρχές, ενώ τα ηνία αναλαμβάνει το  ΚΕΕΛΠΝΟ προς αποφυγήν μίας επικείμενης βιολογικής απειλής, επικεφαλής του οποίου είναι ο πρωταγωνιστής μας, Dr. Ephraim Goodweather. (Corey Stoll)
Αγαπημένοι μου από αυτήν την σειρά είναι: Ο David Bradley (Abraham Setrakian) και η Ruta Gedmintas (Dutch Velders)








2) Τhe Originals

spin off  του Vampire Diaries :  O Klaus, ο αρχικός βρικόλακας- υβρίδιο που τον γνωρίσαμε στο vampire diaries επιστρέφει στην Νέα Ορλεάνη και βρίσκει τον προστατευόμενο του Marcel να έχει την «αρχηγεία» της πόλης. Επιστρέφοντας στην πόλη μοναχά η παρουσία του προκαλεί ένταση τόσο στους βρικόλακες αλλά τόσο και στο coven μαγισσών που αποτελούν μέρος της Ν. Ορλεάνης. Και από κει και περά ξεκινά η περιπέτεια βλέποντας τον Klaus μαζί με τον αδελφό του Elijah και τους υπόλοιπους αρχικούς να προσπαθούν να ξανά  πάρουν τα ηνία της πόλης.



Αγαπημένος Joseph Morgan (Κlaus) Μόνο με το British Accent Πεθαίνεις!!







3) Black list
Ένας από τους πιο περιζήτητους εγκληματίες παραδίδεται στο FBI προσφέροντας τους μια λίστα με τους “most wanted” εγκληματίες μοναχά με έναν ορό, για κάποιον μυστήριο λόγο, θέλει να συνεργαστεί μοναχά με την Elizabeth Keen.

Αγαπημένoι : James Spader (Raymond 'Red' Reddington), Amir Arison (Aram Mojtabai)






4) The 100
Mετα από έναν Αρμαγεδων, ο όποιος καταστρέφει τον πολιτισμό στην γη, οι μονοί επιζώντες είναι εκείνοι στους 12 διαστημικούς σταθμούς. Τρεις γενιές αργότερα οι 4.000 επιζώντες ζουν σε μια διαστημική κιβωτό, βλέποντας τους πόρους τους να λιγοστεύουν, προσπαθούν να βρουν λύσεις για να διασφαλίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας. Απεγνωσμένοι λοιπόν οι «κυβερνήτες» της κιβωτού στέλνουν στην γη 100 ανήλικους κρατούμενους για να ελέγξουν εάν μπορεί η γη να είναι κατοικήσιμη. Έχοντας το μέλλον της ανθρώπινης φυλής στα χεριά τους, οι εξόριστοι θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι, με το «άγνωστο».


Αγαπημένoι : Bob Morley   (Bellamy Blake) ,Marie Avgeropoulos  (Octavia Blake), Ricky Whittle (Lincoln)





5) Murder in the First


Είναι μια από τις 3 καινουργιες σειρές που άρχισα να βλέπω, αστυνομικό δράμα, δεν έχω πολλά να πω. Εξιχνιάζοντας υποθέσεις βλέπουμε την σχέση μεταξύ των δυο ντεντέκτιβ του Terry English και της Hildy Mulligan.


Αγαπημένος : Τaye Diggs χωρίς πολλά λόγια







6) Suits
Ψάχνοντας συνεργάτη, Ο Harvey Specter, προσλαμβάνει τον Mike Ross, ο οποιος δεν είναι δικηγορος αλλά γνωρίζει τους νομούς και έχει τρομακτικά καλή μνήμη.  Ωστόσο για να μην γίνει γνωστό ότι Ο Harvey προσέλαβε κάποιον « εγκληματία» για συνεργάτη αλλά και ότι ο Mike δεν είναι απόφοιτος του Harvard αλλά κάποιος που απλά γνωρίζει το ποινικό δίκαιο και θα μπορούσε να είναι ένας από τους καλυτέρους δικηγόρους μα πολύ περισσότερο για να προστατεύσει τον Harvey θα κάνει ότι παίρνει από το χέρι του, για να φέρει εις πέρας ότι του δίνεται.

Αγαπημένες : Meghan Markle ( Rachel Zane) , Sarah Rafferty ( Donna Paulsen)




Βλέπετε κάποια σειρά; Εαν ναι ποια είναι η αγαπημένη σας;
Περιμένω προτάσεις.

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Έλενά μου, ΑΓΑΠΩ το Suits!
    Και δεν έχω δει το Originals, αλλά τους ξέρω από το TVD... Όντως σε λιώνει η προφορά του Κλάους! Απίθανος!
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα και βέβαια βλέπουμε σειρές! Μόνο που περιμένουμε να ολοκληρωθεί πρώτα ένας κύκλος και μετά τον βλέπουμε, διότι δεν μπορούμε να έχουμε το νου μας κάθε εβδομάδα που θα δώσουν επεισόδιο.
    Οπότε αυτό τον καιρό βλέπουμε το The Fall, που έχει ολοκληρωθεί και περιμένουμε να τελειώσει ο δεύτερος κύκλος από το How To Get Away With A Murder.
    Επίσης, περιμένω εναγωνίως τον επόμενο κύκλο Game Of Thrones και τον τέταρτο των Vikings.
    Από παλαιότερες σειρές, έχουμε δει σχεδόν όλες που υπάρχουν στα τορεντάδικα! Κυρίως αστυνομικές, μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας. Και με ψυχοπαθείς δολοφόνους! Και με δικηγόρους! Και τον Dr House, που είναι μια κατηγορία από μόνος του. Με βρυκόλακες και ζόμπι δεν βλέπουμε, διότι δεν αρέσουν στον κ. Μήτσο (το στεφάνι μου)! Επίσης είδαμε μόνο τον πρώτο κύκλο από το American Horror Story, διότι ούτε αυτό του άρεσε. Θα μου πεις μπορώ να τα δω μόνη μου. Ναι, αλλά έτσι δεν έχει γούστο, γιατί ή πρέπει να περιμένω να πάει για ύπνο ή πρέπει να τα δω στον υπολογιστή, πράγμα που δεν το θέλω, γιατί πιάνομαι στην καρέκλα του γραφείου!
    Η πιο αγαπημένη μου σειρά έβερ ήταν το Six Feet Under! Επίσης λατρεύω και τον Sherlock του BBC!
    Να σημειώσουμε ότι πολύ μου είχε αρέσει και το Breaking Bad! Και το True Detective!
    Από αυτές που αναφέρεις, κάποια στιγμή θα δω το Black List, το Suits και το Murder In The First!
    Πω πω! Ξεχάστηκα με την κουβέντα και θα αργήσω να πάω στη δουλειά! Φεύγω τρέχοντας! Καλό βράδυ Έλενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει, ε΄χω μείνει τόσο πίίίίίίίσω στις ξένες σειρές! Γκρρρρ!!! Διάβασα προσεχτικά την υπόθεσητ ης κάθε σειράς και είναι και στις δικες μου προτιμήσεις!
    Τις σημειώνω για να τις ξεκινήσω σιγά-σιγά!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπον αρχίζω:η καλύτερη σειρα που έχω δει είναι το Breaking Bad.Απο'κει και πέρα προτείνω:στην κατηγορία θρίλερ 1)The walking dead,2)Penny dreadful,3)American horror story,4)The strain,5)Fear the walking dead,6)Hannibal,Bates motel.Στην κατηγορια δραση 1)The blacklist,2)True detective,3)Fargo,4)The Americans,5)American Odyssey,6)The 100,7)Narcos.Επίσης πολύ καλά είναι:Vikings,Game of thrones,Frings,Sense 8,Aquarius,Mr.Robot,Black sails,The Shannara chronicles.Πολλές είπα ε; :D Ξεχασες τη φιλη σου την Αναλιζ στο How to get away with murder. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Followers