F*ck Love

10:36:00 μ.μ.



Είχες ποτέ, αυτές τις μέρες, που δεν ήθελες να σηκωθείς από το κρεβάτι; Να πας στη δουλεία, ένιωθες άρρωστη ή ήσουν άρρωστη και απλά το έκανες αναγκαστικά γιατί έπρεπε όπως και τόσα αλλά μέσα στη μέρα και το μόνο που ήθελες να κάνεις είναι να κουρνιάσεις στο κρεβάτι, με ένα βιβλίο μοναχά;
Κάπως έτσι ήταν και για μένα με  το F*ck Love, δεν ήθελα να πάω στην δουλεια, όλες αυτές τις μέρες ένιωθα πεσμένη, (πρέπει κάτι να με τριγυρίζει).

Αρχικά να πω, ότι με το που διάβασα λίγο από το βιβλίο κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, η Lily Collins
(H φωτογραφία είναι από το fb της Lily Collins)

Δεν ξέρω  γιατί ξέρω πως εάν ποτέ το συγκεκριμένο βιβλίο γίνει ταινία, θέλω την Lily στο ρολό της Ηelena.

Ήταν το πρώτο βιβλίο που δίνω 5 αστέρια, (5 αστέρια εγώ; Δύσκολο!!) Για το 2016 και χαίρομαι γι αυτό.
Εάν έχετε διαβάσει ξανά Tarryn Fisher θα ξέρετε ότι ο τρόπος γραφής της σε κρατάει μέχρι το τέλος και θέλει να σε μπερδέψει, να σου αλλάξει τα φώτα και να ψιλό εκνευρίσει (γνώμη μου) (Βλέπε Love me with Lies series) (Team Leah και ας λέτε ότι θέλετε.)
Helena Conway has fallen in love.
Unwillingly. Unwittingly.
But not unprovoked.
Kit Isley is everything she’s not—unstructured, untethered,
and not even a little bit careful.
It could all be so beautiful … if he wasn’t dating her best friend.
Helena must defy her heart, do the right thing, and think of others.
Until she doesn’t.
Ωστόσο το Fuck Love ξεφεύγει από το στυλ της Fisher και είναι διαφορετικό. Έχεις όλο το συναίσθημα της «Νέας αρχής» λόγω της αποφοίτησης από το κολέγιο και του να βρω τον εαυτό μου και όλο αυτό να έρχεται σε σύγκρουση με τα συναισθήματα σου, για κάποιον που δεν θα έπρεπε να νιώθεις όπως τελικά νιώθεις (η σχέση της κολλητής σου για παράδειγμα;) και δεν θέλεις να το παραδεχθείς κτλ .
Η Helena είναι σε σχέση αλλά όταν γνωρίζει τον Kit της γίνεται έμμονη πως πρέπει να αλλάξει την ζωή της, και αυτή η αλλαγή ίσως να μην περιλαμβάνει τον Kit, ακόμα και αν αυτό πρέπει να την βάλει στη διαδικασία να σκεφτεί την σχέση της με την κολλητή της φίλη Della και κοπέλα του Kit και την σχέση της ίδιας με τον Neil.
Η γενική ιδία είναι ότι η Helena δείχνει και είναι χαμένη.

Είναι μια πολλή όμορφη ιστορία, την όποια την διαβάζεις με μια αναπνοή. Είναι πολύ διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες της Fisher. Έχει χιούμορ και συναίσθημα και οι πολύπλοκοι χαρακτήρες υπάρχουν επίσης και εδώ. Είναι ένα βιβλίο που δεν θέλει ιδιαίτερη σκέψη και σου αφήνει μια γλυκιά γεύση.

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ ωραία!
    Και στο επόμενο σου εύχομαι, να σε ενθουσιάσει το ίδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε καν το έχω ακούσει!
    Δεν έχω διαβάσει Φίσερ ...λες να το κάνω ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Followers