Verity- Colleen Hoover

3:00:00 μ.μ.




"Find what you love and let it kill you."
-Charles Bukowski


Αρχικά μια προειδοποίηση , μην αρχίσετε να το διαβάζετε νύχτα εάν θέλετε να κοιμηθείτε. Και γιατί είναι πολύ γραφική όσο αναφορά την βία και συγκεκριμένα την βία σε παιδιά.
 Δεν είναι η ρομαντική Colleen που έχουμε συνηθίσει με την εξιστόρηση μιας ρομαντικής ιστορίας / αγάπης κτλ. Είναι η πρώτη απόπειρα της Colleen Hoover για θρίλερ και θεωρώ πως  τα πήγε πολύ καλά! Παίζει με το μυαλό σου!
Το Verity, μας διηγείται την ιστορία τριών ανθρώπων, της Lowen , του Jeremy, και της Verity. H Verity είναι μια πετυχημένη συγγραφέας, η όποια πρόσφατα έμεινε ανάπηρη, μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα, η όποια δεν είναι σε θέση πλέον, να συνεχίσει την συγγραφή, για αυτό και στην ιστορία εμφανίζεται η Lowen για να ολοκληρώσει τα τρία βιβλία της σειράς που έγγραφε η Verity. Για να μπορέσει λοιπόν να το κάνει αυτό αποφασίζει να μείνει στο σπίτι του ζευγαριού, και να διαβάσει της σημειώσεις της Verity.
Καθώς ψάχνει, ανακαλύπτει μια ανολοκλήρωτη βιογραφία, όσο διαβάζει τόσο ο φόβος της μεγαλώνει, ανακαλύπτει μυστικά, αλήθειες και ψέματα, λεπτομέρειες που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει.
Ψέμα και χειραγώγηση..

Τελικά ποιος λέει την αλήθεια;

Διάβασε με την δική σου ευθύνη, εγώ προειδοποίησα..

You Might Also Like

1 σχόλια

Από το Blogger.

Followers