Love, Chloe

12:25:00 π.μ.



“The wealth of the city lived in a different bubble than the rest of us. One where there were no worries of minor problems, the majority of which were easily solved by money. One comprised of beautiful women, powerful men, the drug of success heavy in the air, punctuated by diamond, caviar, and ego. For the first time, I was an outsider...”



Η Alessandra Torre είναι, χωρις αμφιβολία, μια από τις αγαπημένες μου συγγραφείς. Είναι τόσο καλή σε αυτό που κάνει, που ότι και αν γραφεί πάντα το απολαμβάνεις. Κάθε πρόταση, κάθε παράγραφος είναι τόσο καλογραμμένη που πάντα με τραβάει . Η προέλευση αυτού του βιβλίου είναι λίγο διαφορετική από το συνηθισμένα της. Ξεκίνησε ως μια διαδικτυακή σειρά για το Cosmopolitan όπου  η συγγραφέας θα έγραφε ένα επεισόδιο (κεφάλαιο) κάθε φορά και θα δημοσιεύονταν μερικές φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας. Συνεπώς, αυτό το βιβλίο έχει στην πραγματικότητα 100 κεφάλαια ή επεισόδια στη ζωή της Chloe. Αφού τελείωσε, πήρε όλη αυτή την ιστορία και τα συνέδεσε συνολικά σε ένα αυτόνομο βιβλίο.
Δεν ήξερα πραγματικά το γεγονός αυτό μέχρι να διαβάσω το βιβλίο, αλλά τώρα που ξέρω, έχει νόημα. Θα παρατηρήσετε ότι ο σχεδιασμός αυτού του βιβλίου είναι λίγο διαφορετικός από τα προηγούμενα της. Πρόκειται περισσότερο για μια «ιστορία ζωής με ρομαντισμό», παρά ένα ρομαντικό μυθιστόρημα. Για να το εξηγήσω με άλλο τρόπο, αν μπορούσατε να συγκρίνετε ένα κανονικό standalone βιβλίο με μια ταινία, τότε αυτό το βιβλίο θα ήταν καλύτερο σε σύγκριση με μια τηλεοπτική εκπομπή. Ξέρεις; Όπως και όταν οι χαρακτήρες έχουν επεισοδιακά πράγματα που περνούν κατά τη διάρκεια της ιστορίας που είναι μερικές φορές δεν σου κολλανε , αλλά συνολικά, όταν τα βάζεις μαζί, δημιουργείς ένα μεγαλύτερο ιστορικό τόξο που το καθιστά μια πλήρη ιστορία. Υπάρχουν λοιπόν πράγματα που ίσως να μην βλέπεις αναγκαστικά σε ένα standalone plot line  βιβλίο  Αλλά λειτούργησε!! Και με κράτησε να διαβάζω ολόκληρη την ημέρα. Αισθάνεσαι ότι παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά επεισόδιο το επεισόδιο χωρίς σταματημό. Έξυπνο, Πλούσιο, γλυκόπικρο, διασκεδαστικό.
Η ιστορία αφορά την Chloe ένα κορίτσι όμορφο αλλά πραγματικά «κακομαθημένο» από πλούσια οικογένεια, που έχει ως δεδομένα στη ζωή της πολλά πράγματα, επειδή ποτέ δεν χρειάστηκε πραγματικά να προσπαθήσει για όσα έχει. Όταν οι γονείς της εμπλέκονται σε μια περίεργη υπόθεση, η ζωή της αλλάζει μέσα σε μια νύχτα. Τώρα πρέπει να εξοφλήσει τα δίδακτρα του πανεπιστήμιου, χωρίς το πτυχίο της, σπίτι ή δουλεία περιπλανιέται στην Νέα Υόρκη ξεκινώντας από το μηδέν. Πιάνει δουλεία σε μια wannabe celebrity και μαζί με τους μπελάδες, έρχεται και ο έρωτας που τον είχε στην τελευταία θέση…
Πολύ αστείους τίτλους είχαν τα κεφάλαια.. Μερικά παραδείγματα : 
Interview With a Condom Heiress
 Canines, Couture, & Conversation
 Prawns & Porn
 Have Morals, Will Sell
How to Lie Without Lying
Codeword: SugarTits

Αν είστε ρομαντικοί θα λατρέψετε τον Carter και εάν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό βιβλίο για να περάσετε καλά σίγουρα αυτό το βιβλίο είναι για σας.

You Might Also Like

1 σχόλια

  1. Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάτι από Alessandra Torre.
    Προς το παρον δεν ξέρω πως μου έχει κάτσει αλλά ειμαι σε φάση να διαβάζω Έλληνε ς Συγγραφείς και σίγουρα όχι ρομαντικά πράγματα.
    Αλλά θα το προσθέσω και αυτό στην (μεγάλη) book λίστα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Followers