Lets just talk

11:34:00 π.μ.

Ξέρεις αυτό το συναίσθημα που δεν θέλεις να κάνεις τίποτε;  Που θες απλά να χαλαρώσεις; Να φύγεις μακριά από όλα;  Κάτι τέτοιο συνέβη. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει να γράφω πια. Αλλά πολλές φορές, νιώθω πολύ φορτωμένη από την καθημερινότητα και το μόνο που ίσως  μπορεί να βοηθήσει : είναι ο ύπνος, μια καλή κουβέντα από κάποιον που εμπιστεύεσαι , το παιχνίδι με τον Ιθαν ή ακόμη και μια βόλτα στην παράλια.
Παλαιοτέρα ακόμη και όταν δεν έγραφα , δεν άφηνα να φανεί η «απουσία μου». Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό. Τώρα απλά νιώθω ότι δεν χρειάζεται να το κάνω πια. Δηλαδή να «φορτώνω» το μπλογκ, για να μην φανεί ότι λείπω. Ειδικά όταν δεν θέλω να γράψω. Γιατί ναι υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να γράψω. Επαναλαμβάνομαι..
Είμαι αρκετά κουρεμένη. Θέλω να φύγω ένα ταξίδι μακριά κάπου . Σταμάτησα να προσπαθώ για πράγματα που δεν θα πετύχουν , γιατί προφανώς κάτι κάνω λάθος. Μέχρι λοιπόν να βρω τον τρόπο να το κάνω σωστά σταματώ.
Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά . Ελπίζω να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Πότε πήγε 21/03/2016 κάλε; Ούτε κατάλαβα πως παίρνει ο καιρός!!


Σας αφήνω με τραγουδάκια που μου άρεσαν, και μερικές Φώτο που έβγαλα..












You Might Also Like

0 σχόλια

Από το Blogger.

Followers